24/7

+385 996 112 112
+385 98 306 609

Baza Novi Vinodolski

Baza Novi Vinodolski

   Početak sezone 2019 donio je novu bazu u Novom Vinodolskom (u suradnji sa Smart Sail d.o.o.), novi ured u Puli te novi glavni ured u marini Kornati u Biogradu. Novi Vinodolski sa svojom novom bazom znatno će pridonijeti sigurnosti plovila u tom burnom području. 
   Smart Sail (potpuno ekološka čarter firma) smještena u 2 marine (Marina Baotić u Kaštelima i marina Novi u Novom Vinodoslkom)  otvorila je ES bazu u marini Novi. Plovilo koje je došlo u bazu novi je HIGHFIELD 760 SAR sa Hondom od 250 HP koji dostiže maksimalne brzine do 50 ćv. U burnom moru poznatom po Buri bit će ovo značajan korak naprijed u pružanju asistencija na moru u tom kraju.
   Novi ured u osnivanju u Puli (Marina Veruda) zaživio je ovih dana i počinje sa svojim radom 15.07.2019. Osim usluga učlanjenja i asistencija u tom području ured će u suradnji sa g. Đekom Šurijom niuditi i Premium Yacht Insurance (Wienner osiguranje) te savjetovanja u tom segmentu.
   Glavni ured i logistika ostaje u Zadru, a novi ured u marini Kornati (Biograd na moru) postaje Call centar za sve pozive sa novim plovilom HIGHFIELD 860 SAR.
 
 
Vaš EMERGENSEA tim!

Subscription benefits

Find out all the advantages of EmergenSea membership ...

Kako postati dio EMERGENSEA tima

Imate želju priključiti se ES mreži? Za sve one zaljubljene u more i plovidbu te one koji imaju strast prema pružanju pomoći na moru ES će rado primiti u svoj t ...

EmergenSea i Croatia Osiguranje

EmergenSea i CroSig imaju iznimno pogodan ugovor za naše članove o kojem možete saznati više u nastavku teksta ...

This page uses cookies in order to ensure better user experience. To continue using this site, click "I agree." Cookie settings can be configured in your web browser and you can learn more about or privacy policy here. I agree